Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Φοβος:Μοναξια

Νομιζω πως για τον ανθρωπο, ο μεγαλυτερος φοβος ειναι η μοναξια...και τι συμβαινει οταν τελικα αυτη η κυρια σου χτυπαει την πορτα; Τι συμβαινει οταν ερχεσαι αντιμετωπος με τον χειροτερο σου φοβο; Κοκαλωνεις...παγωνεις...νιωθεις αβοηθητος....νιωθεις σαν να πεφτεις ασταματητα μεσα σε μια αβυσσο και δεν υπαρχει κανεις να σε σωσει....και αν αυτος που θα ηθελες να ηταν εκει για να σε σωσει,να σου κρατησει το χερι λιγο πριν πεσεις στο κενο, εχει φυγει απο δικο σου λαθος; Τοτε τι γινεται; Αν εσυ ο ιδιος εχεις αποξενωθει απο τους ανθρωπους που σε αγαπησαν και σε νοιαζονταν...Αν ετσι οπως αποτραβιωσουνα απο τα παντα , ξεχασες αυτα που εχουν τελικα σημασια; Τοτε τι; Τοτε ποιος περιμενεις να σε σωσει; Οταν εσυ εχεις χασει τη δυναμη να σωσεις τον ευατο σου μπορεις αραγε να απαιτησεις να σε σωσουν οι αλλοι; Και αυτοι οι αλλοι...θα το κανουν; Θα ειναι εκει οταν κοιτας το χειλος του γκρεμου... η θα σε παρατηρουν οταν θα κανεις τη βουτια σου στο κενο;

2 σχόλια:

  1. κι αν τελικα αυτη η βουτια σε βοηθησει?
    κι αν τελικα πρεπει να βρεις πατο.. να σκαρφαλωσεις μονος στην κορυφη ? δυσκολο ακουγεται...
    αλλα δεν πρεπει να μαθεις να στηριζεσαι σε αλλους..
    πρεπει να παλεψεις με το εγω σου κ αν τα καταφερεις τοτε ο πατος θα μοιαζει μακρινο παρελθον και η επιφανεια τροπος ζωης...! try it..!
    παρολαυτα πανεμορφο κειμενο... ομορφος τροπος σκεψεις... βγαζει ομως μια ανοιχτη πληγη..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λες ε? μπορει ναι μπορει και οχι.....κανεις δεν ξερει μεχρι να βρει το τελος αυτης της πτωσης..και οταν τι βρει θα πρεπει να ειναι αρκετα δυνατος για να αρχισει να σκαρφαλωνει! ευχαριστω πολυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή